logo Juke box Cools invert
Wurlitzer cd-jukebox

Ontdek ons unieke aanbod vol Wurlitzer cd-jukeboxen

Hieronder kunt u ons unieke aanbod vol Wurlitzer cd-jukeboxen ontdekken. Die beschikbare modellen zijn met een optionele USB-mixer uit te breiden. Zo speelt het toestel niet alleen via cd’s muziek af, maar ook met bijvoorbeeld een SD-kaart, USB-stick of AUX-kabel. Bovendien is het mogelijk om daarmee een microfoon op uw jukebox aan te sluiten. Dankzij een bluetoothfunctie kunt u uw toestel zelfs met uw smartphone bedienen!

Aangezien de firma Wurlitzer in 2013 gesloten werd, leveren we van dat merk enkel nog tweedehandstoestellen af. Die kijken we echter allemaal grondig na en herstellen we (indien nodig) voordat we de jukeboxen verkopen of verhuren. U zal het verschil met een nieuw model dus amper opmerken.

Wurlitzer OMT ()

Jukeboxen van Wurlitzer

We hebben een fijne collectie aan Wurlitzer OMT-jukeboxen in ons gamma. Daarvan hebben we er nog veel op voorraad, verkrijgbaar in de cd-uitvoering of single-uitvoering (45 toeren). Die verkopen we standaard met één jaar garantie, waarna we die bij je thuis leveren en installeren. Alle jukeboxen zijn trouwens vooraf volledig nagekeken en gereinigd. Ze zijn vrijwel in nieuwstaat, waardoor een complete restauratie overbodig is. Optioneel zijn een USB-aansluiting, bluetooth en radiofunctie.

One More Time

Wurlitzer 1015-CD

Onyx

Wurlitzer 1015-CD

Elvis Presley

Elvis Presley-CD

45 RPM Vinyl

Wurlitzer 1015

Peacock

Wurlitzer 850-CD

Classic 2000

Wurlitzer

Luidspreker

Wurlitzer - LS 122

Goed om te weten, is dat luidsprekers steeds optioneel bij onze jukeboxen te verkrijgen zijn. Heeft u vragen over een specifieke jukebox of wil u die ter plaatse komen uittesten? Aarzel niet om een afspraak te maken. We geven u met plezier een extra woordje uitleg over welke modellen voor u het geschiktst zijn.

Plaat

Een cd-jukebox aankopen?

Vraag vandaag nog een offerte aan!