logo Juke box Cools invert
Verhuur

Een jukebox op locatie voor een evenement

Heeft u voor een evenement een jukebox nodig of wil u er een uitproberen voordat u er permanent in investeert? Dat kan zeker! In dat geval kunt u zelfs een jukebox op locatie laten leveren, zodat u een onvergetelijke tijd in aangenaam gezelschap en met sfeervolle muziek beleeft. U kunt een jukebox voor een dag huren of voor een langere termijn kiezen. We stellen maar al te graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Reserveer een (cd-)jukebox

Het toestel dat we het vaakst verhuren, is de Wurlitzer 1015-CD ‘One More Time’. De bruine jukebox heeft de volgende afmetingen: 152 cm h x 81,5 cm b x 64 cm d. De afstandsbediening heeft een infraroodfunctie. De jukebox heeft bovendien roterende verlichte zuilen, waardoor de verlichting 200 % tot haar recht komt.

Je mag alleszins een haarfijne geluidskwaliteit verwachten dankzij de zes ingebouwde speakers. Die hebben een vermogen van 160 W en zitten in een driewegsysteem aangesloten. Handig om verder te weten, is dat er 100 cd’s inbegrepen zijn en dat externe luidsprekers optioneel zijn.

Alle andere modellen die u op onze website ziet, kunt u evengoed reserveren. Perfect voor een bedrijfsbijeenkomst, schoolfeest of andere aangelegenheid! Als kers op de taart kunnen we retrodecoratie afleveren. Voor een dag betaalt u € 250,00 om de jukebox te huren. Voor een langere periode zijn de prijzen bespreekbaar.

Jukebox Verhuur
Plaat

Een jukebox huren?

Vraag vandaag nog een offerte aan!